Як стильно та неординарно прикрасити паску до Великодня: всі будуть у захваті!
Великдень – це не лише свято духовного оновлення, але й час, коли сім’я збирається за столом і куштує смачні традиційні страви.
Содержание
Серед них паска займає почесне місце, стаючи окрасою святкового столу.
Напередодні свята багато господинь намагаються вигадати неординарну прикрасу на паску, щоб вона виділялася і не булла схожою на інші. Кожна хоче продемонструвати твій талант. Первая Лента розповість, як прикрасити паску до свята, щоб вразити рідних та близьких.
Маршмеллоу
Найпростіший спосіб – покрити паску білковою глазур’ю та замість традиційної посипки використовувати маленькі маршмеллоу. Різнокольорові або однотонні солодощі подарують пасці веселий та святковий вигляд.
Макаруни
Справжні гурмани можуть прикрасити паску макарунами. Ці вишукані тістечка можна виготовити власноруч або придбати в кондитерській. Вони перетворять вашу паску на справжній витвір мистецтва.
Горіхи, сухофрукти, насіння
Переберіть ваші домашні запаси та знайдіть там все, що вам подобається. Ці прості інгредієнти стануть відмінним доповненням до пасхального декору.
Різнокольорова глазур
Додайте кольорових ноток за допомогою харчових барвників і перетворіть паску на веселку. Різнокольорові глазурі можна доповнити посипкою, шматочками шоколаду чи горіхів.
Пряники
Любителі пряників можуть створити декор з цих виробів. Такі прикраси не лише порадують дітей, але й додадуть святковій випічці домашнього затишку.
Свіжі ягоди та фрукти
Якщо ви надаєте перевагу натуральному декору, не бійтесь використовувати свіжі ягоди або фрукти. Викладені на глазурі, вони додадуть пасці не лише вишуканий вигляд, але й свіжий аромат.
Яйця
Який ж декор без традиційного символу. Це можуть бути як неїстівні гніздечка, так і апетитні шоколадні яйця, які стануть не лише окрасою, але й смачним доповненням до виробу.
Раніше ПЛ писала про те, чи справді шкідливе морозиво і яку порцію можна з’їдати щодня.