Як стильно та неординарно прикрасити паску до Великодня: всі будуть у захваті!
Великдень – це не лише свято духовного оновлення, але й час, коли сім’я збирається за столом і куштує смачні традиційні страви.
![](https://pl.com.ua/wp-content/uploads/2024/04/retsept_pasok_golovna-780x470.jpg)
Содержание
Серед них паска займає почесне місце, стаючи окрасою святкового столу.
Напередодні свята багато господинь намагаються вигадати неординарну прикрасу на паску, щоб вона виділялася і не булла схожою на інші. Кожна хоче продемонструвати твій талант. Первая Лента розповість, як прикрасити паску до свята, щоб вразити рідних та близьких.
Маршмеллоу
Найпростіший спосіб – покрити паску білковою глазур’ю та замість традиційної посипки використовувати маленькі маршмеллоу. Різнокольорові або однотонні солодощі подарують пасці веселий та святковий вигляд.
![Фото: Pinterest](https://pl.com.ua/wp-content/uploads/2024/04/96f24f1154202dfc4c74f6025dfca43a-768x1024.jpg)
Макаруни
Справжні гурмани можуть прикрасити паску макарунами. Ці вишукані тістечка можна виготовити власноруч або придбати в кондитерській. Вони перетворять вашу паску на справжній витвір мистецтва.
![Фото: 12 канал](https://pl.com.ua/wp-content/uploads/2024/04/92023988_1327670037621243_4760320146371748546_n-819x1024.jpg)
Горіхи, сухофрукти, насіння
Переберіть ваші домашні запаси та знайдіть там все, що вам подобається. Ці прості інгредієнти стануть відмінним доповненням до пасхального декору.
![Фото: 24 канао](https://pl.com.ua/wp-content/uploads/2024/04/image-1-1024x768.webp)
Різнокольорова глазур
Додайте кольорових ноток за допомогою харчових барвників і перетворіть паску на веселку. Різнокольорові глазурі можна доповнити посипкою, шматочками шоколаду чи горіхів.
![Фото: корреспондент](https://pl.com.ua/wp-content/uploads/2024/04/2489430-1024x648.jpg)
Пряники
Любителі пряників можуть створити декор з цих виробів. Такі прикраси не лише порадують дітей, але й додадуть святковій випічці домашнього затишку.
![Фото: babene](https://pl.com.ua/wp-content/uploads/2024/04/unnamed.jpg)
Свіжі ягоди та фрукти
Якщо ви надаєте перевагу натуральному декору, не бійтесь використовувати свіжі ягоди або фрукти. Викладені на глазурі, вони додадуть пасці не лише вишуканий вигляд, але й свіжий аромат.
![Фото: 24 канал](https://pl.com.ua/wp-content/uploads/2024/04/image-1-1024x773.jpg)
Яйця
Який ж декор без традиційного символу. Це можуть бути як неїстівні гніздечка, так і апетитні шоколадні яйця, які стануть не лише окрасою, але й смачним доповненням до виробу.
![Фото: Інформатор](https://pl.com.ua/wp-content/uploads/2024/04/fotoram.io-29-1024x576.jpg)
Раніше ПЛ писала про те, чи справді шкідливе морозиво і яку порцію можна з’їдати щодня.