Спорт

«Гоффенгайм» – «Динамо»: де дивитися матч Ліги Європи і кому прогнозують перемогу

У четвер, 3 жовтня, київське «Динамо» змагатиметься з німецьким «Гоффенгаймом» в матчі другого туру основної стадії Ліги Європи сезону-2024/25.

Поєдинок зустрічатиме стадіон «ПреЗеро Арена» у німецькому місті Зінсгайм. Стартовий свисток пролунає о 19:45 за київським часом.

Про це пише Первая Лента з посиланням на Politexpert.

В оновленому форматі Ліги Європи 36 клубів виступають в єдиній лізі, де їм доведеться протистояти восьми різним суперникам (чотири матчі вдома і чотири на виїзді). Всі учасники турніру отримали по 2 суперники з 4 різних кошиків.

У стартовому турі другого за престижністю євротурніру «Лаціо» завдало нищівної поразки «Динамо» (0:3), а «Гоффенгайм» не зміг подолати данський «Мітьюлланд» (1:1).

Де транслюватиметься матч «Гоффенгайм» – «Динамо»

В Україні поєдинок «Гоффенгайм» – «Динамо» у прямому ефірі ексклюзивно покаже медіасервіс MEGOGO.

Прогнози букмекерів на матч «Гоффенгайм» – «Динамо»

Букмекери вважають фаворитом прийдешнього поєдинку представника Бундесліги. На перемогу німецького клубу приймають ставки з коефіцієнтом 2,04. Нічия – 3,80. Виграш підопічних Олександра Шовковського – 3,65.

Вісім найкращих команд основної стадії Ліги Європи напряму потраплять до 1/8 фіналу. Клуби, які посядуть у загальній турнірній таблиці місця від 9-го до 24-го, проведуть спарені стикові матчі за вихід до 1/8 фіналу. Для решти виступи на єврокубках будуть завершені.

Раніше ПЛ писала про те, що Ребров оголосив склад збірної України на Лігу націй.

Материалы по теме

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button