Технологии

Від спеки страждають не лише люди: що робити, якщо смартфон перегрівається

В період аномальної спеки смартфони часто перегріваються і спостегірається зниження їх продуктивності.

Багато користувачів скаржаться на цю проблему, адже телефони можуть стати гарячими в руках навіть при звичайному використанні.

Перва Лента з посиланням на USA today розповідає, що робити з гаджетом, якщо батарея починає швидко нагріватися.

Як можна охолодити смартфон під час перегріву

Перш за все, якщо ви помітили, що батарея вашого смартфона почала сильно нагріватися, дайте гаджету відпочити. Покладіть його у прохолодне місце, де на нього не потраплятимуть сонячні промені. Також потрібно зняти чохол, щоб смартфон міг «дихати».

Рекомендується зменшити яскравість дисплея та вимкнути програми, які працюють у фоновому режимі. Найкраще увімкнути «режим літака», щоб багато функцій були обмежені й він зміг швидше охолонути.

Що не можна робити з смартфоном, коли він перегрівся

Не можна класти смартфон у морозилку. На перший погляд, це може здатися дуже хорошою ідеєю, але це лише нашкодить вашому мобільному пристрою. Сильні перепади температури здатнв пошкодити його внутрішні компоненти.

Також не варто занурювати телефон у воду, навіть якщо він водонепроникний. Смартфони — це техніка, яку дуже легко пошкодити, тому з нею треба поводитися дбайливо.

Найкращим способом впоратися з перегрівом телефону — це вимкнути пристрій і залишити його на 20-30 хвилин, щоб він зміг охолонути й повністю відновитися. У спеку, щоб уникнути перегріву, рекомендується використовувати свій гаджет лише за потреби.

Раніше ПЛ писала про те, чому краще не використовувати бездротову зарядку.

Материалы по теме

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button