Лайфстайл

Як «поділити» кімнату на зони, не витрачаючи коштів на ремонт

Ремонт та оновлення житла — це рішення, яке може стати причиною не тільки непередбачуваних витрат, а й значних незручностей.

Сьогодні Первая Лента з посиланням на loveproperty.com. розповість про стелаж, який ж відмінним помічником у зонуванні простору.

Зазвичай, щоб розділити простір, наприклад, квартири-студії або великої вітальні, використовують перегородки. Однак, якщо хочете заощадити, стелаж – це саме те, що вам потрібно. Завдяки цьому елементу меблів можна не тільки організувати простір для зберігання речей, але й використати його як відмінний інструмент для зонування кімнати.

Чому стелаж виграє у перегородки

Стелаж може бути переміщений в інше місце або за бажанням можна змінити його конфігурацію, адаптуючи до ваших потреб. Це ідеальне рішення, якщо ви з тих людей, які полюбляють переставляти меблі — врешті-решт, ви не зможете просто пересунути перегородку.

Також стелажі менше «закривають» простір, адже через відкриті полиці вільно проходить світло, візуально не обмежуючи простір. До того ж це гарне місце для зберігання де можуть бути розміщені книги, декоративні елементи, кімнатні рослини або навіть створити міні-офіс з допомогою гарного стелажа.

Сучасні стелажі відрізняються різноманітністю форм і конструкцій, тому ви легко знайдете модель, яка вам до вподоби.

Раніше ПЛ писала про те, як зробити маленьку вітальню візуально більшою.

Материалы по теме

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button