Политика

Критика Байдена, відносини з Путіним і війна в Україні: що сказав Трамп в інтерв’ю Ілону Маску

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп розповів про свою минулу бесіду з російським диктатором Володимиром Путіним і вчергове розкритикував Байдена.

Він заявив, що радив Путіну відмовитися від планів вторгення в Україну і назвав Байдена виним за початок повномасштабної війни в Україні.

Про це пише Первая Лента з посиланням на інтерв’ю Трампа на X (Twitter) американському мільярдеру й власнику соцмережі Ілону Маску.

Колишній президент США вчергове озвучив свої тези, що нібито якби він був президентом, то РФ не стала б нападати на Україну.

А у тому, що Росія вдалася до повномасштабної агресії 24 лютого 2022 року, Трамп звинуватив чинного американського президента Джо Байдена.

В цьому контексті кандидат в президенти розповів про свої відносини з главою Кремля, та заявив, що «дуже добре ладнав» із Путіним, і що російськйи диктатор начебто його поважав.

«Ми б говорили про Україну — це була зіниця його ока. Але я йому сказав — не роби цього», — стверджує Трамп, говорячи про повномасштабне вторгення.

Політик додав, що заявив тоді Путіну: «Ти не можеш цього зробити, Володимире».

Також кандидат в президенти США зазначив, що окрім того, що «добре» знає Путіна, він «розбирається» й у відносинах із лідером КНДР Кім Чен Ином. Висловлюючись про обох диктаторів, Трамп назвав їх «розумними та злими».

Раніше ПЛ писала про те, чи зміниться політика Камали Гарріс щодо України у разі перемоги на виборах.

Материалы по теме

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button