Секретний шифр азбуки Морзе в Hamster Kombat на 6-7 серпня

Hamster Kombat – це один із найуспішніших і найпопулярніших міні-застосунків для заробітку криптовалюти на базі Telegram.

Розробники не лише створили цікаву гру-«тапалку», але й надали можливість заробляти в ній криптовалюту без жодних вкладень.

Тапаючи на хом’яка, ви фармите монетки, які дозволяють вам розвивати і покращувати віртуальну біржу.

Розробники також урізноманітнили гру цікавими завданнями, одним з яких є щоденний шифр азбуки Морзе. Первая Лента розповідає, яке кодове слово потрібно вводити у грі 6-7 серпня та який бонус можна отримати за виконання завдання.

Активація режиму азбуки Морзе

Секретний шифр 6-7 серпня: CHAIN

Секрети успішного введення коду

Виконання завдання займе не більше хвилини вашого часу. Після успішного введення секретного слова, на екрані ви побачите підтвердження з пропозицією забрати бонус – 1 млн монет.  

Варто пам’ятати, що секретний шифр постійно знміюється. Наступне секретнее слово з’явиться о 22:00 7 серпня. Тому у вас є 24 години, щоб скористатись актуальним кодом.

Схожі проєкти

Наразі з’явилося чимало міні-застосунків, створених на базі Telegram, які надають можливість заробітку криптовалюти без вкладень. Вас можуть зацікавити такі проєкти:

Чи буде лістинг Hamster Kombat

Лістинг, які гравці з нетерпінням очікували в минулому місяці, так і не відбувся. Наразі розробники не називають нової дати, але засновник Telegram Павло Дуров повідомляв, що випуск токенів HMSTR на платформі TON має відбутися найближчим часом.

Радимо не гаяти часу та зареєструватися на біржах, які можуть включити токени HMSTR у свій лістинг.

Раніше ПЛ писала про нову гру-«тапалку», яка допоможе заробляти криптовалюту без вкладень.

Exit mobile version