Лайфстайл

Найочікуваніші прем’єри: що варто подивитися цієї осені

Осінь – це ідеальний час для перегляду фільмів та серіалів.

Люди виходять з відпусток і поринають у роботу, тому після складних буднів хочуть максимально розслабитися за переглядом цікавих новинок.

Цієї осені у кінотеатрах буде відбуватися багато прем’єр, на які варто сходити. Первая Лента розповість, які фільми вийдуть на екрани вже найближчим часом.

«Бітлджус Бітлджус»

Прем’єра: 5 вересня

Делія разом з чоловіком та донькою мешкає у місті Вінтер-Рівер. Одного разу з потойбічного світу почали приходити привиди та Бітлджюс.

«Самотні вовки»

Прем’єра: 20 вересня

Головні герої (Бред Пітт та Джордж Клуні)  – «чистильники», які мають зробити так, аби про злочин, що стався нещодавно, ніхто не дізнався. Одного разу вони зустрічаються на одному із завдань і все йде не по плану.

«Джокер: Божевілля на двох»

Прем’єра: 3 жовтня

Події фільму розгортаються у місті Ґотем, де проживає Артур Флек – злочинець, який зійшов з розуму, та називає себе Джокером. Пригоди головного героя розпочинаються у психіатричній лікарні.

«Веном: Останній танець»

Прем’єра: 24 жовтня

У стрічці розповідається про Едді Брока – журналіста-розслідувача, який володіє інопланетною формою життя. Тобто у його тілі є симбіот Веном, який не може існувати без людини. Ці істоти хочуть відшукати планету та вселитися у кожного її жителя. Одного разу Едді та Веном вирішують втекти якомога далі від світу.

«Гладіатор 2»

Прем’єра: 14 листопада

Події розгортаються у Стародавньому Римі, коли ним правив імператор Коммод. Онук колишнього імператора Люціус має дружину та сина, разом з якими мешкає на північному узбережжі Африки. Коли римляни розпочали вторгнення, чоловік перетворився на раба. Та одного дня він вирішує стати гладіатором.

Серед інших новинок, які варто подивитися цієї осені:

  • «Види милосердя» – прем’єра 12 вересня.
  • «Мегалополіс» – прем’єра 26 вересня.
  • «Час жити» – прем’єра 17 жовтня.
  • «Субстанція» – прем’єра 7 листопада.
  • «Wicked: Чародійка» – прем’єра 21 листопада.

Раніше ПЛ писала про цікаві фільми про обмін тілами, які принесуть вам масу задоволення.

Материалы по теме

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button