Як приготувати деруни, щоб вони були більш корисними

Картопляні оладки або деруни, не зважаючи на свою простоту, дуже смачна страва, яка завоювала серця багатьох людей.

Існує ще одни спосіб приготування дерунів, який допоможе зробити страву більш корисною. Про це пише Первая Лента з посиланням на сайт News24.

Як готувати деруни

Для приготування страви, вам знадобиться:

Після того як ви натрете картоплю, добре відіжміть її від зайвої вологи.

Цибулю необхідно подрібнити за допомогою дрібної тертки або блендера.

Наступним кроком буде змішати картоплю з цибулею, борошном та яйцем, додати сіль та спеції за смаком і знову перемішати.

Далі господині зазвичай діють наступним чином: вони змащують сковороду олією, вмикають вогонь і випікають деруни на розпеченій пательні.

Проте існує інший метод – і можете бути впевнені, що з ним страва вийде набагато легшою та дієтичнішою.

Немає жодного секрету – просто запечіть деруни в духовці. Готуються вони за температури 180-200 градусів орієнтовно 30 хвилин.

Раніше ПЛ писала про те, як приготувати червону рибу, щоб вона вийшла м’якою і соковитою.

Exit mobile version