Як приготувати хрустку закуску із кабачка, як у ресторані
Така страва ідеально підійде і для святкового столу.
Влітку українці часто не знають, що робити з кабачками, коли млинці вже набридли, а для вишуканих страв немає часу. Первая Лента розповість, як приготувати простий снек з кабачків, який прикрасить навіть святковий стіл.
Ця смачна страва не лише максимально проста у приготуванні, але й не потребує дорогих інгредієнтів. Рецептом поділилась шеф-кухарка Вікторія Бобик.
Для приготування вам знадобиться:
- кабачок;
- сіль;
- сир;
- борошно;
- панірувальні сухарі;
- яйце.
Як готувати
Наріжте кабачок на брусочки. Посоліть, перемішайте, та залиште на деякий час, поки не відійде зайва вода. Потім просушіть овоч на паперових рушниках.
У окремі мисочки викладіть борошно, збиті яйця та суміш тертого сиру та панірувальних сухарів. Вам потрібно запанірувати шматочки кабачка саме в такому порядку.
Викладіть запаніровані шматочки на дошку, обгорнуту в харчову плівку. Відправте їх в морозильну камеру приблизно одну годину.
Після цього посмажте кабачки у фритюрі або ж на сковорідці у великій кількості олії. Викладіть золотисті шматочки на паперові рушники, щоб прибрати зайву олію.
Ваша закуска готова. Приємного смаку!
Раніше ПЛ розповідала, як смачно приготувати молоду картоплю.