Спорт

Франція — Бельгія: анонс та прогнозу матчу плей-офф чемпіонату Євро 2024

В понеділок, 1 липня, у рамках 1/8 фіналу чемпіонату Європи-2024 відбудеться зустріч між збірними Франції та Бельгії.

Початок матчу о 19:00 (за київським часом). Команди зустрінуться на Меркур Шпіль-арені у Дюссельдорфі.

Про це пише Первая Лента з посиланням на Football.ua.

Збірна Франції

Вже не один рік національна збірна Франції вважається одним із головних фаворитів на перемогу в абсолютно будь-якому великому турнірі, в якому вона бере участь. І хоча спочатку команда Дідьє Дешама потрапила до так званої «групи смерті» з Австрією, Нідерландами та Польщею, напередодні фактично ніхто не заперечував, що французи таки вирвуться у плей-оф Євро-2024. Так і сталося.

Втім, групова стадія виявилась не простою для Франції через зламаний ніс Кіліана Мбаппе в першому турі з Австрією; повідомлення в пресі щодо певних конфліктів усередині збірної (наприклад, між Дешамом і Жиру): слабку гру в атаці і зайняте за підсумком друге місце у квартеті через нічию у заключному матчі з Польщею, яка на той момент вже гарантувала собі виліт із чемпіонату Європи.

Дивлячись на зіркові імена у складі на кожній з позицій, від збірної Франції очікують надто багато. Однак команду Дешама можна відзначити за її прагматизм та вміння розподіляти свої кондиції на всю дистанцію турніру, тому, ймовірно, ми ще побачимо неперевершену гру французів.

Збірна Бельгії

Здається, що збірна Бельгії ніяк не може зняти «прокляття» третього рядка у рейтингу ФІФА. Варто зазначити, що якихось значущих результатів, не беручи до уваги вже виграні трофеї, так зване «золоте покоління» бельгійського футболу не досягало вже давно.

Бельгія вийшла з групи і фінішувала другою завдяки різниці забитих і пропущених м’ячів, хоч і команда Доменіко Тедеско не виглядала переконливою під час групового етапу.

Ромелу Лукаку дуже не щастило із забитими голами, а точніше із незарахованими забитими голами, проте головною проблемою «червоних дияволів» якраз є надійність лінії оборони, яка дозволяє суперникам створювати дуже багато небезпечних моментів біля своїх воріт. І не зважаючи на те, що мало хто очікує результативної гри з французами, але напередодні цього протистояння дуже важко знайти причини, щоб віддати перевагу саме бельгійцям.

Прогноз букмекерів

Букмекери у цьому протистоянні надають перевагу команді Дідьє Дешама. Так, на перемогу збірної Франції пропонується коефіцієнт 1,94, тоді як потенційний успіх Бельгії оцінюється показником 5,20. Ймовірність нічийного результату представлена коефіцієнтом 3.19.

Де дивитись матч

В Україні традиційно трансляцію матчі чемпіонату Євро можна подивитися на сайті MEGOGO з підпискою «Максимальна».

Раніше ПЛ писала про розклад матчів Євро-2024.

Материалы по теме

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button