Общество

Гороскоп на тиждень з 24 по 30 жовтня 2022 року

Гороскоп на тиждень з 24 по 30 жовтня 2022 року

Майбутній тиждень з 24 по 30 жовтня 2022 року проходитиме під впливом важливих астрологічних подій, найбільш значуща з яких — коридор затемнень, що відкрився у вівторок. 

Овен

Енергійним і нестримним Овнам пройде через серйозні конфлікти з близькими людьми. Недовіра та підозрілість можуть породити розрив відносин. Відрядження та далекі поїздки цього тижня будуть вдалими. Овнам, які мають проблеми з печінкою, не слід відкладати з відвідуванням лікаря. Сприятливі дні: 27, 28 жовтня.

Телець

Тільцям слід зберігати спокій та контролювати свої емоції, інакше якась дрібниця може стати причиною конфлікту з діловими партнерами чи колегами по роботі. Спільно розпочатий проект може опинитися під загрозою повного розвалу. Для вас це травмонебезпечний тиждень, особливо будьте обережні на дорогах. Сприятливі дні: 29, 30 жовтня.

Близнюки

Близнюкам цього тижня потрібен відпочинок. Намагайтеся абстрагуватися від усіх поточних проблем і провести кілька днів на природі або просто усамітнитися вдома і зайнятися приємними для вас справами. Відмовтеся від прийняття важливих рішень, не підписуйте жодних договорів цього тижня. Бережіться застудних захворювань. Сприятливі дні: 24 жовтня.

Рак

Незважаючи на складний період, у Раків все йде за планом. Цей тиждень буде сприятливим для нових зустрічей, знайомств, романтичних відносин. Раки можуть розраховувати на успіх у творчості, громадських справах та будь-яких фінансових питаннях. Однак хронічні захворювання можуть раптом нагадати про себе. Сприятливі дні: 25, 26 жовтня.

Лев

Левам цього тижня краще відмовитися від участі у галасливих вечірках та масових заходах. Для гармонізації внутрішнього стану вам потрібна тиша. Підтримка близької людини допоможе подолати труднощі, що виникли на шляху. У професійній сфері все буде чудово, але стресових ситуацій краще уникати. Сприятливі дні: 27, 28 жовтня.

Діва

Дів цього тижня чекає романтична поїздка та побачення з людиною з минулого. Можливе повернення до старих стосунків. Добре обміркуйте їхні перспективи та врахуйте всі ризики. Особисті відносини можуть відволікати від професійних справ, що загрожує фінансовими втратами. Сприятливі дні: 25, 29, 30 жовтня.

Терези

Сприятливий час для врегулювання різних проблем, налагодження відносин, перемир’я та пошуку компромісів. Намагайтеся використовувати цей період у своїх інтересах. Приділіть час своїм близьким, які потребують вашої підтримки. Незапланована зустріч із діловими партнерами виявиться продуктивною. Сприятливі дні: 27, 28 жовтня.

Скорпіон

Вам час виявити ініціативу у відносинах і визначитися, якою ви бачите своє майбутнє і наскільки дорожите людиною, яка зараз з вами поруч. Ваша бездіяльність може йому набриднути — і тоді ви опинитеся біля "розбитого корита". У бізнесі настає вдалий період для фінансових операцій та інвестицій. Сприятливі дні: 29, 30 жовтня.

Стрілець

У Стрільця зараз найсприятливіший час для занурення у професійну діяльність. Будь-які нові проекти та творчі починання будуть вдалими та принесуть успіх. Намагайтеся ні з ким не ділитися своїми планами і не втрачайте впевненості у своїх силах. Незабаром ви зможете вийти на новий рівень своїх досягнень. Сприятливі дні: 24 жовтня.

Козеріг

Для Козерогів настав час перезавантаження. Цього тижня вам захочеться чогось нового, незвичайного, незвіданого. З’явиться навіть бажання змінити роботу чи сферу діяльності. Можливо, ви захочете зробити улюблене хобі своєю новою професією. Сміливо робіть крок уперед, зірки допоможуть здійснити все задумане. Сприятливі дні: 25, 26 жовтня.

Водолій

Водолії цього тижня будуть повністю занурені в роботу. Все задумане, нереалізоване, залишене на потім даватиметься легко і здаватиметься важливим. Успіх і фінансовий успіх будуть на вашому боці, причому ви скоро це відчуєте. Але щоб зберегти стосунки, не забувайте приділяти час близькій людині. Сприятливі дні: 24, 27, 28 жовтня.

Риби

Цей тиждень для Риб буде дуже важливим у плані особистих відносин. У вас з’явиться можливість поговорити до душі з близькою людиною і розставити всі крапки над "i". Що б не сталося потім — це буде знаком долі, який відкриває для вас нові перспективи, а незабаром змінив ваше життя на краще, пише mediabum.info. 

По материалам: Подробности

Материалы по теме

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button