Технологии

Причини видалення файлів на комп’ютері і як все відновити

Сьогодні практично кожен з нас користується комп’ютером, ноутбуком або лептопом. Для багатьох — це незамінний гаджет для роботи, який завдяки встановленим програмам стає цілком собі багатофункціональної платформой.Самие популярні з них пов’язані зі створенням сайтів, розробкою дизайну, монтажем відео, редагуванням фотографій, написанням статей, книг і навіть музики. Крім роботи з персонального комп’ютера зручно слухати музику, дивитися фільми, спілкуватися в соціальних мережах і здійснювати покупки в інтернеті. Цей список досить великий і з кожним днем ​​зростає зі швидкістю розвитку технологій.

За роки використання комп’ютер наповнюється гігабайтами важливої ​​інформації. Ми зберігаємо дорогі серцю фотографії, сімейні відео-архіви, особисті розробки, ідеї та багато всього іншого. На жаль безпечне зберігання даних не гарантує жоден виробник девайсів. Від втрати інформації не застрахований ніхто. Банальне зависання, несанкціонована перезавантаження пристрою, вихід з ладу, помилкові дії користувача — це найчастіші причини, які призводять до втрати даних. Щоб все відновити можна піти двома шляхами. Перший — звернутися до фахівця, комп’ютерного майстра, знайомому програмісту. Другий — відновити видалені файли самостійно скориставшись однією з програм.




Розглянемо покроково наскільки просто це зробити самому на прикладі популярної безкоштовної проги EaseUS Data Recovery Wizard Free.

5 переваг Data Recovery Wizzard:

  • Підходить для комп’ютерів, ноутбуків, лептопів з ОС Windows / MacOS.
  • Відновлює більше 1000 видів файлів, серед яких є графіка, аудіо, відео, документи, електронна пошта, стислі архіви та інші.
  • Працює зі знімними накопичувачами інформації: флеш-карта, SSD, жорсткий диск, диктофон, цифрова камера, відеокамера і т. Д.
  • Версія Data Recovery Wizard Free має обмеження 500 Мб і 1,5 Гб бонусних за розміщення посилання на продукт у себе в соціальних мережах: Facebook, Twitter.
  • Простий інтерфейс, зрозумілий і новачкові.

Відновлення відбувається в 3 етапи.

  1. Пошук місця, де раніше зберігався файл.
  2. Сканування дискового розділу.
  3. Попередній перегляд і саме відновлення.

Весь процес досить автоматизований, є сортування файлів за типом, що прискорює пошук, а також є зручна функція попереднього перегляду, яка дозволяє прослухати аудіо, переглянути графіку і інші файли, щоб остаточно переконатися і підтвердити восстановленіе.Data Recovery Wizard і інші програми від компанії EaseUS вже зараз можна скачати на офіційному сайті.

Материалы по теме

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button