Спорт

Анонс KSW 71: прогноз букмекера RoketBet

18 червня організація KSW уперше в історії відвідає Торунь. KSW 71 відбудеться на Арені Торунь, і під час заходу відбудеться один із найочікуваніших дебютів у польському світі ММА за останні місяці.

Зірка боксерського рингу, колишній чемпіон WBC у надважкій вазі Артур Шпілька (0-0) вийде у круглу клітку. RoketBet, яка приймає ставки на спорт онлайн, представляє цікаві коефіцієнти на цей вечір. Прев’ю нижче.

KSW 71

Маріан Зіолковскі, чемпіон KSW у легкій вазі, готується до третього захисту титулу, який відбудеться під час гала-концерту KSW 71.

Протягом багатьох місяців Маріан Зіолковскі радує як експертів, так і шанувальників, які спостерігають за його діями та все довшим пануванням в категорії легких KSW. «Золотий хлопець» досяг титулу в грудні 2020 року, коли відмінним стилем вдарив Романа Шиманського по корпусу, за що відплатив за поразку шість років тому. Потім Зіолковський захистив пояс у поєдинках з Мацеєм Казєчкою та Борисом Маньковським. Таким чином, варшанянин виграв не лише три чемпіонські бої поспіль, а й продовжує свою переможну серію.

Під час KSW 71 чемпіону доведеться схрестити рукавички з бійцем  з Познані. Незважаючи на те, що Себастьян Раєвський родом із Плоцка, він багато років тренувався в «Червоному драконі» Познані. 30-річний спорттсмен виграв вісім з дев’яти останніх поєдинків і з серія з трьох перемог в KSW відкрила шлях до чемпіонського поєдинку. Раєвський нещодавно впевнено побив Нікласа Бакстрома, а раніше він був сильнішим за колишнього чемпіона KSW Артура Совінського та жорсткого Саво Лазіча.

БК https://roketbetz.com/uk/ пропонує наступні коефіцієнти на цей бій:

  • Пермога Зіолковского – 1.18
  • Перемога Раєвського – 4.12

Хто ще буде битися на KSW 71

Під час заходу відбудеться один з найбільш очікуваних дебютів у польському світі ММА за останні місяці. Зірка боксерського рингу, колишній чемпіон WBC у важкій вазі Артур Шпилька (0-0), увійде в круглу клітку. Його суперник Сергій радченко і саме він фаворит бою – 175 против 1.93 на Шпильку. Крім того, під час KSW 71 Марцін Рожальський повернеться не лише до організації KSW, а й до свого спортивного коріння, тобто до світу кікбоксингу. На Арені Торунь колишній чемпіон KSW у важкій вазі зустрінеться зі всесвітньо відомим і надзвичайно досвідченим голландським кікбоксером Ерролом Ціммерманом. Поєдинок, який відбудеться 18 червня, проходитиме за правилами К1, але в маленьких рукавичках. Поєдинок розрахований на три п’ятихвилинних раунди.

Материалы по теме

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button