Общество

Огляд популярних мереж суші ресторанів Чернівцях

Содержание

Найшвидша доставка суші в Чернівцях – хто її пропонує? Зараз у місті працює досить багато закладів, які готують страви японської кухні та обіцяють доставити їх швидко. Але не всі виконують свої обіцянки. Деякі заклади у цілому вкладаються в той час, який вони сказали замовнику. А деякі часто запізнюються, що залишає клієнтів незадоволеними.

Звичайно, чудово, коли одразу вдається знайти ресторан, де уважно ставляться до кожного замовлення та швидко виконують його. Але знайти такий без допомоги – це велика вдача. Тому пропонуємо невеликий огляд популярних мереж у Чернівцях.

Sushi Banco de Imagens e Fotos de Stock | Buffet de sushi, Sushi,  Restaurantes de sushi

Суші Мастер

Заклад має репутацію лідера на ринку японської кухні. У Суші Майстра багато переваг:

  1. Широкий вибір страв, які готують професійні сушисти. Тут завжди смачно, а замовлення приїде свіжим, бо виконують його тільки після отримання заяви від клієнта.
  2. Якісні рецепти – мережа закладів працює за особливими рецептами, які ретельно підбираються сушистами. Тому роли завжди мають чудовий смак.
  3. Професійні сушисти – персонал проходить практику під керівництвом майстрів.
  4. Акції – чудова нагода замовити роли саме тут, бо це не тільки смачно, а зазвичай ще й досить недорого. Заощадити можна завдяки знижкам на сети, які постійно пропонує мережа. І сети періодично змінюються, отже кожен раз клієнти мають можливість зробити інше замовлення та обрати те, що ще ніколи не куштували.

Така велика кількість переваг доповнюється ще швидкою доставкою. Замовлення приїде вже за годину. А якщо потрібно отримати свої роли ще швидше, тоді замовляйте само вивезення та отримайте пакунок за 30 хвилин.

Nori

Заклад пропонує смачну локшину, роли та інші страви Японії. Тут гарні ціни та непоганий асортимент, що робить ресторан одним з найкращих у місті.

Працює доставка. Але ніхто не обіцяє привезти замовлення рівно за годину. Час змінюється в залежності від того, яке навантаження на працівників. Іноді клієнти змушені чекати до двох годин, що трохи втомлює. Але якщо замовлення не потрібно отримати терміново, цей варіант досить непоганий для того, щоб насолодитися смачним меню.

Суши Wok

Суши Wok – відома мережа, яка має заклади в різних куточках країни. Спеціалізується на ролах та воках, серед яких найпопулярнішою є локшина. Страви смачні, завжди свіжі. Сушисти працюють над замовленням тільки після того, як його отримують, щоб кур’єри привезли пакунок ще теплим.

Доставка швидка, але іноді бувають затримки. Менеджер повідомляє клієнту орієнтовний час, коли він отримає своє замовлення.

Вanzai

Заклад пропонує роли відмінної якості за помірними цінами. Клієнти можуть замовити пакунок додому та отримати його у середньому за годину чи дві. Якість страв чудова, сервіс на високому рівні. Але меню пропонує не досить широкий вибір. Хоча для тих, хто обирає саме роли це ніяк не впливає на настрій. Суші тут дійсно хороші та різноманітні.

Материалы по теме

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button