Общество

В Україні помітно зміниться погода: прогноз на великодні свята

В Україні помітно зміниться погода: прогноз на великодні свята

З 22 квітня, у Страсну п'ятницю, в Україну прийде потепління. Хоч у більшості областей переважатиме хмарна погода, але повітря прогріється місцями до +20 градусів.

Про прогноз погоди повідомила синоптикиня Наталка Діденко.

22 квітня очікується, що максимальна температура повітря коливатиметься в межах +12+16 градусів. Більш свіжа погода буде на Волині, Рівненщині, Житомирщині, частині Київщини — близько +8+13 градусів.

"Переважатиме в більшості областей насичене вологою повітря, хмарність чергуватиметься із проясненнями, дощі будуть, але періодичні. У південній частині очікується суха погода. Опади завтра надвечір припиняться в усій Україні", — написала Діденко.

Помірні вітри будуть з південного сходу в північних та центральних областях, інколи завітають і на південь. Пориви до 15-18 метрів за секунду.

У Києві 22 квітня, у п'ятницю, також стане тепліше, тому впродовж дня очікується +10 +12 градусів.
 
"Дощ завтра ймовірний, місцями. Може бути рвучким південно-східний вітер, не легковажте здоров'ям", — попереджає синоптикиня.

Окрім цих позитивних прогнозів, у суботу потепління зміцніє. У зв'язку з цим на Великдень в Україні очікується +14 +20 градусів, а в понеділок, 25-го квітня навіть вище.

Наступний тиждень буде з теплою та комфортною погодою.

По материалам: Подробности

Материалы по теме

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button