Финансы

Собственники СК «ПРОВІДНА» розповіли які перспективи має іноземний бізнес в Україні

Якоб Вестерлакен вважає, що після закінчення війни буде з’являтися ціла група інвесторів, що буде займатися відбудовою України.

Європейці зацікавлені вести бізнес в Україні: і якщо раніше їх лякала корупція та нечітка законодавча база, то після війни є можливість цих проблем позбутися, привабивши ще більше іноземних інвесторів. У цьому переконаний директор IIC B. V. Ukraine, собственник та член Наглядової ради ПрАТ СК «ПРОВІДНА» Якоб Вестерлакен.

За його словами, війна значно ускладнила діяльність бізнесу в Україні, в тому числі й іноземного. Попри це, деякі великі компанії, дохід яких хоч і зменшився, здатні втриматися на плаву навіть у такий важкий період. А менші компанії, найбільш імовірно, таки покинуть країну через нестачу фінансів. 

Про майбутнє ринку страхування розповіли собственники СК «ПРОВІДНА»

Якоб Вестерлакен також відмітив, що чимало іноземців, маючи бізнес в Україні, передислоковують свої підрозділи за межі країни або в ті регіони, які є більш безпечними. Інвесторів дуже лякає невідомість — адже прогнозів щодо того, коли війна закінчиться і ситуація стабілізується, ніхто дати не може. Однак, європейський акціонер страхової компанії «ПРОВІДНА» переконаний, що після перемоги України з’явиться нова група інвесторів, яка зосередиться на її відбудові. Свої плани на це вже висловила не одна країна Європи.

Що стосується ринку страхування, на думку Якоба Вестерлакена, після війни портфель продуктів страхових компаній зміниться та буде розвиватися швидкими темпами. 

Якоб Вестерлакен наголосив, що засуджує війну росії проти України та  захоплюється силою та волелюбністю українського народу загалом та своїх колег з компанії «ПРОВІДНА» зокрема. Також акціонер запевнив, що за потреби підтримає компанію фінансово та допоможе їй зайняти гідне місце на ринку страхування України.

Материалы по теме

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button