Бизнес

Notcoin: скільки буде коштувати монета і де буде лістинг

Керівник криптобіржі CoinW у Східній Європі розповів, скільки буде коштувати один Notcoin і на яких біржах планується лістинг.

Про це повідомляє Первая Лента з посиланням на сайт Мінфіну.

Наразі Notcoin є лише мем-монетою і простою грою, однак в майбутньому у нього є всі шанси стати чимось значним. Варто зазначити, що монета зробила великий внесок у популяризацію крипто валют – і діти, і люди старшого покоління добувають Notcoin, клікаючи по екрану смартфона.

У чому перевага Notcoin

У свою чергу, багато маркетингових експертів відзначають, що люди заробляють не лише на простих натисканнях по екрану, а й отримують винагороду за вивчення екосистеми TON. Це покращує крипто-знання людей та популяризує криптовалюту серед усіх користувачів Telegram, яких на початок 2024 року налічується понад 800 млн, а це приблизно 10% від всіх жителів нашої планети.

Чи є майбутнє у Notcoin

Офіційні повідомлення від Ton Foundation є досить суперечливими. Одні ЗМІ пишуть про швидкий запуск монети на блокчейні Ton та лістинг, інші ж стверджують, що Notcoin лише ігрова валюта в екосистемі Telegram Web3 і не є криптовалютою.

Варто зазначити, що проект активно просувається на ринку Південної Кореї, який лідирує за популярністю використання криптовалют.

Які криптобіржі будуть лістити Notcoin

Керівника біржі CoinW у Східній Європі вважає, що лістинг може з’явитися одразу ж на декількох біржах, однією з яких може стати CoinW. Втім, багато залежить від самого проекту Notcoin, адже розробникам потрібно якісно підійти до побудови ком’юніті та створення екосистеми використання монет.

Як говорить Alex Notm, якщо лістинг буде затверджений Дослідницьким Інститутом CoinW, то Notcoin отримає функцію депозитів та торгівлі.

Скільки буде коштувати Notcoin

Коментуючи ціну Notcoin, керівника біржі CoinW у Східній Європі зазначає, що все залежатиме від команди.

«Чи вводитимуть вони обов’язкову верифікацію, щоб відсіяти ботів; чи будуть використовувати блокування та вестинг. Всі ці нюанси сильно впливають на підсумкову суму, отриману учасниками гри», — висловився він.

Проект Notcoin потенційно може бути цікавим як у плані розвитку екосистеми, так і для заробітку без вкладень. Проте варто зауважити, що на ринок сильно впливають SEC та інші регулятори, які можуть у будь-який момент змінити шлях розвитку крипто проекту, тому рекомендуємо ретельно вивчати проект та стежити за новинами.

Раніше ми розповідали, як можна фармити в 5 разів більше монет Notcoin від Telegram.

Материалы по теме

Back to top button