Технологии

Найекономічніші бензинові автомобілі

Люди, які хочуть придбати нову машину, керуються різними параметрами: маркою, типом двигуна, роком або середньою витратою палива. У сьогоднішній матеріалі ми зупинимось на останньому та найважливішому факторі з точки зору домашнього бюджету. Сучасний блог про авто представив найекономічніші машини останніх років.

Економні бензинові машини

Транспортні засоби з атмосферним бензиновим двигуном вважаються найменш складними, що робить їх дуже популярними на українському автомобільному ринку. На жаль, ціна за один літр бензину становить близько 30 гривень, а для автомобіля, який згоряє в середньому близько 8-9 літрів, це помітна витрата. Тому ми представляємо вам 5 бензинових моделей, які ми вважаємо найбільш економічними автомобілями.

Ті хто не увійшов у рейтинг:

  • Toyota Auris Hybrid;
  • Hyundai Ioniq;
  • Skoda Citigo.

Toyota Yaris Hybrid

Безумовно, наш переможець! Якщо ви любитель екології і просто шукаєте машину, варто розглянути цю модель. На даний момент це найекономічніший гібрид в Європі. Це автомобіль сегменту B, який завдяки середній витраті палива 4,84 л / 100 км виявився економічнішим за найменші міські транспортні засоби.

Suzuki Celerio

Це невеликий представник родини Сузукі. Порівняно з іншими моделями цієї марки, слід визнати, що цей автомобіль справді економічний. Середня витрата палива Celerio становить 4,89 л / 100 км. Перш ніж вибирати цю машину, подумайте серйозно, адже вона має характерний сирий салон, що личить японцям.

Nissan Pixo

Ще одна модель японського походження. На українських дорогах — вона рідкість. На жаль, автомобіль, як і у випадку з Suzuki Celerio, не може похвалитися багатим салоном з якісних матеріалів. На щастя, ця модель винагороджує спокусливу витрату палива в 5,14 л / 100 км.

Toyota Prius

Ця Toyota започаткувала моду на гібридні автомобілі в Україні. До цього дня, говорячи про гібриди, автомобільні фахівці мають на увазі Toyota Prius. Особливо варто відзначити четверте покоління, яке може похвалитися середнім споживанням палива 4,49 л / 100 км.

Citroen C1

Нарешті, представник Франції, який є прикладом того, що не лише японські бренди знають, що таке економіка. Це типовий міський автомобіль, який досягає середнього споживання пального 5,22 л / 100 км. Однак мінусом є мініатюрний розмір автомобіля, який не підійде для великої родини.

За матеріалами wah.ua

Материалы по теме

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button