Общество

«Поліський котел»: очільник Рівненщини повідомив про мінування кордону з Білорусією

"Поліський котел": очільник Рівненщини повідомив про мінування кордону з Білорусією

Кордон Рівненської області з Білорусією заміновано на випадок можливого повторного наступу російської армії. Про це повідомив Рівненської ОВА Віталій Коваль.

В нашому регіоні весь прикордонний периметр заміновано. До того ж північ Рівненської області — це суцільні ліси і болота. Тільки безумець наважиться полізти в цей, як ми називаємо, Поліський котел. Північ Рівненщини перетвориться на криваві болота, якщо росія відкриє ще один фронт з боку білорусі.

Очільник Рівненщини повідомив, що північний кордон активно зміцнюється протитанковими ровами, інженерними та фортифікаційними спорудами.

На півночі активно будуємо інженерні та фортифікаційні споруди. Протитанкові рови. Усі 229 спільних кілометрів із республікою білорусь зміцнюються настільки, щоб російські війська не змогли пройти вглиб нашого регіону. Якщо влада білорусі дозволить їм розпочати наступ.

Віталій Коваль написав, що у місцевого населення — "бойовий настрій".

Вважайте — це ще одна армія. Люди готові захищати свою територію… Місцеві жителі щодня, як добровольці, приходять копати рови проти танків, допомагають робити відповідні огорожі та фортифікаційні споруди. Є й ті, хто постійно працює навіть у святкові дні.

Нагадаємо, 11 січня президент України Володимир Зеленський провів нараду у Львові щодо ситуації на північному заході країни та обговорив обстановку на кордоні з Білорусією. Йому доповіли про стан і зміцнення захисних споруд на кордоні.

 

По материалам: Подробности

Материалы по теме

Back to top button