Общество

У Донецьку скоротили подачу питної води до одного разу на дві доби

» src=»/wp-content/uploads/2022/03/490093dfb38ff5bfff1624e61fa0cacd.jpg» alt=»У Донецьку скоротили подачу питної води до одного разу на дві доби» width=»100%» />

В окупованому Донецьку обмежать подачу питної води, жителі зможуть поповнити запаси один раз на дві доби. Про це повідомляє російський "РБК" із посиланням на "владу" самопроголошеної республіки.

Подача води донеччанам здійснюватиметься з 19:00 до 21:00 раз на 48 годину. В окупованій Макіївці питна вода подаватиметься раз на 72 години з 18:00 до 21:00.

21 лютого у "ДНР" запровадили режим надзвичайної ситуації через припинення централізованого питного водопостачання, повідомивши, що було пошкоджено насосну станцію Південно-Донбаського водоводу. Ця станція подає воду з каналу Сіверський Донець — Донбас, який забезпечує Карлівську та Великоанадольську фільтрувальні станції у напрямку Красноармійська та Маріуполя, а також населені пункти Докучаєвськ та Оленівку.

24 лютого внаслідок бойових дій було пошкоджено і сам канал Сіверський Донець — Донбас. Це стало причиною перебоїв з подачею питної води.

По материалам: Подробности

Материалы по теме

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button