Общество

З’явилося відео моменту пострілу гранатомета в Чернігові

З'явилося відео моменту пострілу гранатомета в Чернігові

Знімальна група одного з телеканалів зафіксувала момент вибуху на ярмарку в центрі Чернігова. Журналісти саме записували інтерв'ю зі співорганізаторкою благодійного ярмарку "Північний шарварок", коли стався постріл з гранатомета. На відео — те, що відбувалося в перші секунди після вибухів.

Внаслідок пострілу РПГ травмувалися шестеро дітей, передає "Суспільне". Наймолодшому травмованому — два роки. У нього осколкове поранення обличчя та складна травма кисті, розповіла в.о. гендиректора дитячої обласної лікарні Тетяна Лебедєва.

Дитину зараз оперують дитячі хірурги. Приїхали хірурги щелепно-лицьові, судинні хірурги з обласної лікарні та лікар-офтальмолог. Найбільша травма була отримана внаслідок осколкового поранення обличчя. Також травмована кисть руки.

Прогнозів поки що немає, стан дитини лікарі розцінюють як важкий. Чотирирічний та тринадцятирічний хлопці отримали акустичну травму — так зване оглушення.

Семирічному в лікарні наклали шви на руку, також у нього діагностували струс мозку. Дитина госпіталізована. Двох братів, 10 й 12 років, уже відпустили додому. У старшого — травма тулуба.

По материалам: Подробности

Материалы по теме

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button