Лайфстайл

Подарункові сертифікати: презент, який не розчарує

Як дарувати косметику і парфуми

Підготовка до свята зазвичай супроводжується приємними, проте виснажливими клопотами — пошуками подарунків рідним людям, презентів співробітникам та колегам. І щоразу є ризик помилитися або не встигнути зробити це своєчасно. Вихід із ситуації було знайдено ще на початку ХХ століття. Ним став подарунковий сертифікат: спочатку як паперовий талон, потім — пластикова картка, а сьогодні — електронний варіант. Саме у нього найбільше переваг:

1. Зробити замовлення можна, майже не відриваючись від справ.

2. Вручити подарунок вдасться навіть на відстані.

3. Вибирати доводиться не самі парфуми чи косметику, а лише номінал сертифікату.

Турбота про те, що покласти до подарункового кошика, лягає на плечі отримувача дарунка. А це виключає неприємні моменти незадоволення зробленим вибором, адже вгадати смак чи уподобання — справа непроста.

Отримавши електронний презент, важливо ознайомитися з умовами його використання. Наприклад, строк дії подарункових сертифікатів NOTINO — 12 місяців. Цього часу достатньо, щоб з десятків тисяч пропозицій вибрати товари за смаком і одноразово замовити косметику та парфуми високої якості.

Чому розчаровують подарунки

Основне призначення презенту — зробити приємне, виявити повагу. Однак практичність дарунку грає не останню роль. Так склалося, що універсальним варіантом для привітання стали парфуми, приємно також отримувати гарну косметику. Але це та категорія товару, де дуже просто помилитися, може виявитися, що:

● аромат не відповідає смаку;

● колір не подобається;

● тара незручна;

● бренд не приваблює;

● склад засобу викликає алергічну реакцію.

Результатом неправильно підібраної косметики чи парфумерії стануть розчарування та невиправдані витрати. Інша справа — подарункові сертифікати. Ставши власником одного з них, людина замовляє випробувані засоби, які стануть у нагоді і принесуть задоволення.

На що витратити кошти сертифікату

Не знаючи точно смаків та запитів співробітників, друзів чи родичів, не варто ризикувати купувати косметику на власний розсуд — доречно залишити цю справу отримувачу. Оскільки Notino — безмежний світ парфумів та косметичних засобів, ніхто не зможе залишитися без подарунка. Чоловікам та жінкам святковий настрій створять:

● туалетна і парфумована вода;

● одеколони і дезодоранти;

● засоби для догляду за тілом, волоссям, обличчям, ротовою порожниною тощо;

● ароматизатори для дому та авто;

● продукція для чутливої шкіри.

Сплачений презент, який вдасться вибрати із врахуванням власних уподобань, — подвійне задоволення з нагоди будь-якого свята. Хоч у народі і кажуть: «Дарованому коневі в зуби не заглядають», але й отримати те, що доведеться покласти до шухляди або передарувати через непотрібність, нікому не хочеться. З цієї причини розважливі люди надають перевагу подарунковим сертифікатам.

Щоб вручити його, не треба довго шукати привід, адже протягом року відзначається чимало свят, починаючи з новорічних. А щоразу фантазувати з приводу дарунка, його оформлення, доставки не завжди є можливість.

Сертифікат — це кожного разу щось нове і завжди потрібне, тому що вибирається особисто. До того ж його не можна перетворити на гроші, які підуть не за призначенням. Є у подарунка і недоліки, які легко усунути, зокрема такий спосіб створює кілька незручностей:

1. Документ приймає лише той магазин, який продав. Тому слід вибирати з багатим асортиментом, як, наприклад, Notino.

2. Залишок невитраченої суми не повертається у вигляді здачі, а от доплатити можливість є. Відповідно, треба добре розрахувати суму замовлення.

На перший погляд може здатися, що електронний сертифікат — гарний спосіб позбавитися клопоту. Однак той, хто отримував безліч однакових або непотрібних речей з нагоди того чи іншого свята, із задоволенням використає можливість самостійно вибрати заздалегідь оплачений товар. Особливо, коли є з чого вибирати.

Люди, для яких імена Hugo Boss, Armani, Versace, Dior, Calvin Klein, Paco Rabanne, Gucci — не порожній звук, йдуть за парфумами і косметикою у Notino. А робити це, маючи електронний сертифікат, в рази приємніше.

Материалы по теме

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button