Лайфстайл

Особливості створення якісних екосумок з нанесеним логотипом

Серед відмінних бізнес-подарунків та сучасних трендів особливої уваги заслуговують екосумки з нанесеним принтом або логотипом.

Це саме той предмет, який можна використовувати в якості ефективного рекламного інструменту та цікавого подарунку для колег по роботі, ділових партнерів або клієнтів компанії.

Особливості застосування технологій та матеріалів для виготовлення брендованих екосумок

Перед тим, як здійснити процес замовлення такого товару, як еко-сумки, варто звернути увагу на те, що для їх виготовлення можуть використовуватися матеріали:

  • канвас;
  • бавовна;
  • спанбонд;
  • плащова тканина.

Гама кольорів також може бути досить широкою. Найбільш популярними є відтінки: червоний, чорний, зелений, синій, рожевий, сірий, бежевий, блакитний та інші їх відтінки. Якщо виникає потреба, то під час індивідуального виготовлення клієнт може підібрати колір безпосередньо під конкретне замовлення. Якщо це буде корпоративний подарунок, то варто надавати перевагу відтінку, який буде повністю відповідати фірмовому стилю організації або компанії.

Якщо надавати вибір полотняним екосумкам, то на них можна наносити різноманітні кольорові зображення або логотипи, використовуючи методи:

  • цифровий;
  • прямий друк;
  • шовкотрафарет. 

Нанесенні зображення залишаються максимально стійкими, з часом не вигорають та не втрачають свій яскравий колір.

Не дивлячись на те, що на сьогодні є можливість придбати готові еко-сумки, особливої уваги заслуговує індивідуальне виготовлення. Воно дозволяє нанести будь-які зображення повністю на всю площину матеріалу, підібрати додаткові оздоблювальні елементи та бажаний колір ручок. При використанні індивідуального логотипу, малюнку чи напису, який буде нанесено на всю площину тканини, в подальшому буде виглядати максимально презентабельно та оригінально та позитивним чином відображатися на іміджі конкретної компанії.

Актуальність виробів

Затребуваність екосумки пов’язана з тим, що вона виступає в якості незамінного та оригінального альтернативного варіанту на відміну від звичайних поліетиленових пакетів. Цю практичну річ можна використовувати щодня для здійснення покупок у магазині, не задумуючись про те, що нанесення логотипа на її матеріалі буде виступати в якості результативного та ефективного рекламного носія. Отже, достатньо вибрати відповідне зображення чи напис на сумку, щоб зробити її унікальним інструментом для популяризації бренду.

Материалы по теме

Back to top button