Технологии

У Китаї випустили фейкові AirPods: як вони виглядають

Apple вже четвертий рік неофіційно працює над AirPods із вбудованим у кейс сенсорним дисплеєм.

Китайські конкуренти випередили Apple і налагодили випуск навушників із вбудованим екраном.

Про це пише Первая Лента з посиланням на MacRumors.

Повідомляється, що в мережі розповсюджується фото, на якому зображена точна копія AirPods Pro за одним лише винятком: на передньому боці кейса розміщено прямокутний дисплей, який активується під час відкриття кришки.

Фото: MacRumors

Користувачі жартома прозвали цю підробку AirPods Pro 3. Однак не виключено, що через декілька років Apple випустить щось подібне, тим паче на ринку вже є навушники з вбудованим екраном.

Зазначається, що екран повністю функціональний. Він дозволяє керувати гучністю, шумозаглушенням та іншими функціями навушників без допомоги смартфону.

Незважаючи на те, що Apple не робила жодних офіційних заяв, новинка, ймовірно, була зібрана на основі наявного патенту компанії від 2021 року.

Скільки коштують

Оптова ціна фейкових AirPods з вбудованим екраном у Китаї складає 188 юанів (близько 1 тис. грн), тим часом як оригінальні AirPods Pro можна придбати за 8-9 тис. грн.

Як відомо, у цьому році Apple збирається випустити три моделі AirPods. Серед них AirPods Max з USB-C і дві моделі AirPods 4 із активним шумозаглушенням і без.

Раніше ПЛ писала про те, як швидко відновити видалені фотографії на iPhone.

Материалы по теме

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button