Общество

«Українське IT Військо»: українці створили фонд, який здатний дістати все для нашої армії

"Українське IT Військо": українці створили фонд, який здатний дістати все для нашої армії

Поки Збройні сили України успішно борються з російськими окупантами на всіх напрямках, у тилу їх підтримує IT-армія. Небайдужі українці, які до повномасштабного російського вторгнення вели різний бізнес, пов’язаний із рекламою, технологіями, маркетингом, логістикою та іншими сферами, створили благодійний фонд "Українське IT Військо" (Ukrainian IT Troops).

Чим займається БФ "Українське IT Військо"

Адресна допомога захисникам України.

"Наша армія відважна, сильна і рішуча, але недостатньо оснащена. Тому ми збираємо запити з усіх куточків України, знаходимо постачальників, оплачуємо та доставляємо техніку, бронежилети, шоломи, тепловізори, медикаменти, тактичний одяг та спорядження бійцям ЗСУ", – зазначають у фонді.

Інформаційна война.

Активісти розповсюджують правдиву інформацію про війну з перших вуст, стримують потік пропаганди, фейків та дезінформації.

Гуманітарна допомога.

Волонтери "IT Військо" допомагають продуктами, медикаментами, житлом, транспортом та надають юридичну допомогу всім, хто опинився у тяжкому становищі.

"Ми створили Благодійний фонд "Ukrainian IT Troops" – "Українське IT Військо", усвідомлюючи, що Україна – це захисний щит Європи і ніхто крім нас не захистить наші державні кордони та наші європейські цінності. Разом із військовими, волонтерами та власниками бізнесу ми забезпечуємо допомогу в тилу", – наголошують волонтери.

 

 
 

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация от БФ «IT Військa» (@it.troops.ua)

По материалам: Подробности

Материалы по теме

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button