Общество

Холоди вже зовсім близько: у KyivZoo закликали допомогти тваринам

Холоди вже зовсім близько: у KyivZoo закликали допомогти тваринам

Холоди вже зовсім близько і ми робимо все аби наші тварини були зігріті, доглянуті та нагодовані: створюємо запаси кормів, утеплюємо будівлі, закуповуємо електрогенератори, інфрачервоні обігрівачі, дров’яні пічки тощо. Таку заяву зробили у Київському зоологічному парку загальнодержавного значення.

Цьогоріч у Київзоо зимуватимуть не лише постійні мешканці, а й понад 200 врятованих тварин з найбільш постраждалих регіонів нашої країни. І кожен чотирилапий, пернатий чи лускатий — навіть якнайменший — отримує всю нашу опіку, тепло і любов.

Та забезпечити повноцінну турботу було б неможливо без вашої участі. Адже саме Ваші донати та придбання квитків дозволяють покривати наші найбільші витрати – на корма, ветеринарне обладнання і медичні препарати, електроенергію, газ, водопостачання, підтримку інфраструктури зоопарку та інше.

Як і вся Україна ми перебуваємо в стані жорсткої економії. Тому завжди дуже вдячні за вашу допомогу. Друзі — ви неймовірні! Долучайтесь до доброї справи – підтримки благополуччя тварин! Разом Переможемо!

По материалам: Подробности

Материалы по теме

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button