Технологии

Які аксесуари підходять до iPhone 11?

Американська компанія Apple постійно модернізує випущену продукцію. Окрім планшетів, персональних комп’ютерів та смартфонів розробники створюють різні комплектуючі, які дозволяють поліпшити якість життя користувачів. Для кожної версії гаджета, в тому числі iPhone 11, виробник випускає багато цікавих і функціональних аксесуарів: навушники, чохли, бездротові зарядні станції та інше.

Навушники для iPhone 11 

Навушники Apple Airpods відрізняються вишуканим дизайном і високою якістю звуку. Великим попитом користуються слідуючи моделі:

  • AirPods Max;
  • AirPods Pro;
  • AirPods (2019) в футлярі з можливістю бездротової зарядки.

AirPods Max – це повнорозмірні навушники, які щільно прилягають до голови, що забезпечує неймовірну якість і багатство звуку. Верхня частина аксесуару зроблена з сітчастої тканини, що дозволяє зменшити тиск на голову. Дужка виготовлена з нержавіючої сталі, вкрита м’яким матеріалом, тому наголів’я міцне і гнучке. Телескопічні дужки легко висуваються і надійно фіксуються в необхідному вам положенні.

AirPods Pro – це комфортні навушники нового покоління, які ідеально заглушають шум. В комплекті передбачені 3 розміри силіконових вкладишів, кожен з яких має особливу конічну порожнину. Завдяки їй навушники надійно тримаються і адаптуються до геометрії вуха. Спеціальні отвори у вкладишах вирівнюють тиск, тому аксесуари дуже комфортні і майже непомітні. 

Високотехнологічні AirPods Pro виготовлені на основі System in Package з унікальним чіпом H1. Він забезпечує роботу всіх функцій AirPods Pro – від аудіо до Siri. Звук при розмові завжди чіткий завдяки сітці, яка закриває зовнішній мікрофон.

З AirPods (2019) в футлярі можна слухати музику до 5-ти годин без підзарядки. Це найвищий показник в індустрії. Час роботи в режимі розмови – близько 3-х годин. Футляр забезпечує кілька циклів зарядки, завдяки чому AirPods можуть працювати більше доби.

Для вимкнення музики та перемикання треків необхідно двічі доторкнутися до навушника. Якщо вам потрібна швидка зарядка аксесуару, достатньо вставити їх у футляр на 15 хвилин. Для перевірки заряду акумулятора треба піднести AirPods до iPhone 11 або запитати у Siri: «Скільки заряду в моїх AirPods?»

Чохли для iPhone 11

Компанія пропонує широкий асортимент декоративних чохлів різних кольорів з фірмовим логотипом на задній частині. Можна купити силіконові аксесуари у формі накладки Apple iPhone 11 Silicone Case Black (MWVU2) та White (MWVX2), які надійно захистять ваш смартфон від ушкоджень при падінні та випадкових подряпин.

Чохол Smart Battery Case розроблений для збільшення заряду акумулятора і захисту iPhone 11. М’яка підкладка з мікрофібри захищає корпус смартфону, а зовнішня силіконова поверхня приємна на дотик. Чохол зроблений з еластомерного матеріалу, тому його легко надягати і знімати.

Якщо ви хочете зберегти ідеальний зовнішній вигляд  вашого смартфону на довгі роки і підвищити його функціональність, купуйте  тільки оригінальні аксесуари. Дешеві аналоги швидко виходять з ладу і відрізняються поганою якістю.

Материалы по теме

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button