Общество

Зимової казки не буде: синоптики оновили прогноз на Новий рік

Синоптики розповіли, якою буде погода в Україні у святкову ніч з 31 грудня на 1 січня.

Новий рік українці зустрінуть без опадів та з незначними морозами. Синоптики повідомляють, що казкової снігової погоди цього разу не буде в жодній області. Однак вже вдень 1 січня у деяких частинах країни очікується мокрий сніг.

Про це повідомляє Первая Лента з посиланням на прогноз, опублікований на сайті Укргідрометцентру. Зазначається, що у святкову ніч по всій країні очікується плюсова температура.

Так, на півночі України вночі буде від 0 до +2 градусів, а вдень 1 січня повітря прогріється до +5…6 градусів. Вдень також прогнозується мокрий сніг з дощем.

У центральних областях уночі стовпчики термометрів піднімуться до +4 градусів. Водночас осадів у святкову ніч та 1 січня не очікується.

На півдні України у Новий рік повітря прогріється до +4 градусів. Вдень опадів не прогнозується. Погода буде хмарною, з проясненнями.

У західній частині погода у новорічну ніч буде відрізнятися в залежності від регіону. У деяких областях стовпчики термометрів піднімуться до +5, а в деяких — до +2. При цьому опадів не буде, вони прогнозуються вдень 1 січня.

У східних областях країни вночі температура буде коливатися від 0 до +2 і деяких областях — від +1 до +3. Опадів не очікується.

Нагадаємо, в Україні зафіксовано перші випадки нового штаму коронавірусу.

Материалы по теме

Back to top button