Технологии

Топ-5 найкращих смартфонів 2022 року

Світові експерти постійно аналізують ринок та визначають, які ж смартфони займають перші місця серед користувачів.

Хоча пройшла лише половина 2022 року, але вже можна назвати лідерів. Моделі, які завоювали увагу, славляться відмінною роботою, якісною камерою та потужним процесором. Сподіваємось, цьогорічний топ-5 смартфонів допоможе кожному обрати бажану модель.

Apple iPhone 13 Pro

Телефон, який однозначно займає перші місця у великій кількості рейтингів. Однією з його переваг є камера. Вона тут потрійна із 3-кратним оптичним зумом. Для порівняння, в попередній моделі була 2-кратна. Великим плюсом є час автономної роботи, він збільшився завдяки чіпу A15 Bionic. Дисплей з високою якістю має частоту оновлення 120 Гц. Максимальний об’єм пам’яті — терабайт. Вистачить точно на все, що завгодно. Цей телефон має чотири різні забарвлення: золоте, сіре, блакитне, срібне. 

Samsung Galaxy A12

Ця модель смартфона відноситься до бюджетних, але якісних. Зовнішній вигляд відповідає дорогим флагманським моделям. Процесор MediaTek Helio P35 не надто потужний, але його точно вистачить на всі стандартні завдання, щоб забезпечити стабільну роботу встановленим додаткам. Пам’ять 3/32 Гб, для тих, кому її замало, є можливість придбати флешку максимум на 1 терабайт. Екран HD+ розміром 6,5 дюймів. Камера якісна, як для пристрою такої цінової категорії, плюс має автофокус, а таке не часто зустрінеш в бюджетних моделях. Купити смартфон у Львові можна в офлайн-магазинах або замовити онлайн.

Samsung Galaxy Z Flip 3

Цей смартфон просто не можна було не включити в наш топ. Його хочеться придбати лише через оригінальний дизайн та згадки про минуле. Особливість в тому, що він складається, як колись популярні телефони-жабки. Дана модель має два екрани: один внутрішній, який працює в розкладеному вигляді і має розмір 6,5 дюйма з частотою оновлення 120 Гц; інший розміром 1,9 дюйма, який знаходиться зовні і слугує для сповіщень про дзвінки чи повідомлення. Процесор вирішили сюди встановити потужний — Qualcomm Snapdragon 888 з оперативною пам’яттю 8 Гб, а вбудованою — 128 Гб або 256 Гб. 

OnePlus 9

Смартфони даного бренду ще недавно не були популярні. Але не варто недооцінювати OnePlus 9 — це чудова модель за доступною ціною. Смартфон вразить кожного потужним процесором він Qualcomm, а також системою камер, які роблять професійні знімки. Телефон підтримує 5G. Якщо ви не хочете переплачувати за бренд, то можете розглянути цю модель в якості оптимального вибору.

Samsung Galaxy A32

Смартфон, який завершує наш топ-5. Його однозначна перевага — дизайн. Корпус виглядає стильно, хоча виготовлений із пластику. Камери ніби вбудовані в корпус. Важливу роль відіграє AMOLED-дисплей із частотою оновлення 90 Гц. Хоча екраном навряд чи здивуєш користувачів, адже у Samsung завжди вони на висоті. Великим плюсом є час автономної роботи, який дозволяє грати в ігри і не турбуватись про заряд акумулятора. 

Материалы по теме

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button