Общество

В Раді розповіли, коли депутати ухвалять новий закон про мобілізацію

Рада може прийняти новий законопроект про мобілізацію у другому читанні до кінця березня.

До документу внесли понад 4 тисячі поправок.

Про це повідомляє Первая Лента з посиланням на інтерв’ю члена комітету ВР з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, народного депутата Федіра Веніславського РБК-Україна.

Говорячи про терміни, Веніславський заявив, що це відбудеться орієнтовно наступного понеділка, 4 березня. Секретаріатом проводиться підготовка порівняльної таблиці цього законопроекту. Наступним кроком, починаючи з 5-6 березня, відбудеться постатейне обговорення і до врахування або відхилення цих законодавчих поправок за участі нардепів, які їх подавали.

Орієнтовні терміни по закінченню роботи з поправками, які озвучив Веніславський, 10-15 березня. Ті терміни були окреслені, як оптимістичні. В іншому випадку — до 20 березня поправки будуть розглянуті і на основі отриманих даних комітет сформує висновок, проведуть голосування і направлять законопроект на друге читання до Ради. 

«Тобто і за оптимістичного, і за песимістичного сценарію до кінця березня ми маємо всі шанси в залі цей законопроект проголосувати в другому читанні», — зазначив Веніславський.

Нагадаємо, ГУР завдало удару по російському ЗРГК «Панцир-С1» у Бєлгородській області.

Материалы по теме

Back to top button