Общество

Конгрес США підтримав відкриття ленд-лізу для України: що це означає

що це означає » src=»/wp-content/uploads/2022/04/50a136d0d1a80d39b0fbc20b8b9aa2d1.jpg» alt=»Конгрес США підтримав відкриття ленд-лізу для України: що це означає» width=»100%» />

У четвер, 28 квітня, в США прийняли ленд-ліз для України. Це допоможе значно прискорити поставки озброєння до нашої країни для подальшого захисту від російської агресії.

Що це означає:

  • В тексті документу йде мова про надання президенту США розширених повноважень щодо передачі або надання в оренду Україні оборонних засобів для "захисту цивільного населення від російського військового вторгнення" та для інших цілей.
  • Після ухвалення акту голова Білого Дому зобов'язаний впродовж 60 днів встановити прискорені процедури для доставки продукції.
  • Закон про ленд-ліз надає можливість значно прискорити постачання нам озброєння, транспорту, продовольства та допомоги з США. І все це дозволить нам вибити російську армію з наших територій.
  • Також потрібно розуміти, що ленд-ліз означає впевненість США в перемозі України над росією. Це важлива перемога нашого незламного народу, який зміг об‘єднати навколо себе цивілізований світ у боротьбі з російським злом.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал  та дізнавайтесь про всі новини в Україні першими.  

По материалам: Подробности

Материалы по теме

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button