Общество

Ворог вчергове атакував Одесу «шахедами»: є загиблий і поранені

В ніч на 27 грудня російські війська вдарили по Одесі та області дронами-камікадзе.

Внаслідок атаки окупантів є жертва та постраждалі.

Про це повідомляє Первая Лента з посиланням на допис Сили оборони півдня України у Telegram та повідомлення голови Одеської ОВА Олега Кіпера.

Зазначається, що бойова робота зі знищення ворожих БПЛА тривала 7 годин. Ворожа атака відбувалась у дві хвилі з інтервалом в 15 хвилин. Сили оборони збили 17 безпілотників у зоні своєї відповідальності. Зокрема, в Одеській області — 12, у Миколаївській — 3, Вінницькій — 2.

В Одеській області зафіксовано влучання у склади науково-дослідної установи аграрного профілю. Інформація про постраждалих уточнюється.

За словами військових, окупанти  зосередилися на Одесі, там знищено всі ворожі цілі. Уламки «шахедів» впали на одну з незаселених новобудов. Також збитий в повітрі БПЛА впав на дачні будинки в передмісті Одеси, там спалахнула пожежа, яку вже загасили.

Сили оборони півдня повідомили, що внаслідок атаки на Одесу та область загинула людина, троє постраждали, зокрема, 17-річний підліток.

Голова Одеської ОВА уточнив, що загинув 35-річний чоловік, а серед постраждалих двоє осіб: 37-річна жінка та 17-річний юнак. Постраждалі отримали численні рани, їх у стані середньої тяжкості госпіталізували.

Нагадаємо, в Техасі робот Tesla напав на інженера компанії і поранив його.

Материалы по теме

Back to top button