Общество

Росіяни знову атакували Україну дронами і ракетами, є руйнування і поранені

Про це пише Первая Лента з посиланням на повідомлення Повітряних сил ЗСУ в Telegram.

Повідомляється, що в ніч на 11 грудня 2023 року росіяни знову намагалися завдати удару по території України, використовуючи безпілотники типу «Shahed», які запускали з окупованого Криму. Загалом зафіксовано пуски 18 ударних БПЛА типу «Shahed-136/131». Силам ППО у зоні відповідальності повітряного командування «Південь» вдалося знищити усі ворожі дрони. Більшість з них були збиті у Миколаївській області.

Крім того, близько 4 ранку 11 грудня ворог атакував Київську область вісьмома балістичними ракетами. Зенітні ракетні підрозділи повітряного командування «Центр» знищили усі вісім ворожих цілей, однак уламки завдали пошкоджень у деяких районах Києва.

Внаслідок атаки у Дарницькому районі у житловому будинку вибиті шибки. Також повідомляється про поранених. За попередньою інформацією, уламками скла травмувалася дитина та двоє дорослих.

Інший уламок ракети пошкодив недобудований будинок, пожежу в ньому оперативно загасили. Також повідомлялося про задимлення на даху багатоповерхового будинку у Голосіївському районі, однак інформація про нього не підтвердилась.

Раніше Первая Лента писала про те, чи отримають українці додаткові вихідні на Різдво та Новий рік.

 

Материалы по теме

Back to top button