Як приготувати булочки-«троянди» з персиком та сиром

Зараз сезон персиків, тож варто сповна насолодитись цим літнім періодом.

Спробуйте приготувати трояндові булочки із сиром та персиками. Як це зробити, розповість Первая Лента з посиланням на сайт МЕТА.

Інгредієнти

Для опари 

Для тіста

Для начинки

Спосіб приготування

До теплого молока додайте дріжджі і добре перемішайте.

У суміш додаємо цукор, просіяне борошно, перемішуємо і залишаємо під харчовою плівкою на 15 хв.

По завершенню відведеного часу  до опари додаємо яйця, решту цукру, олію, розтоплене вершкове масло і перемішуємо.

Поступово просіюємо борошно, одночасно замішуючи мʼяке тісто. Залишаємо його у теплі під харчовою плівкою на 1 год.

Далі необхідно сформувати кульки, і кожну кульку розкачати, роблячи три надрізи.

Сир зʼєднуємо з пудрою, перемішуємо. Персики нарізаємо.

Викладаємо в середину спершу сир, зверху персики.

Формуємо трояндочки і ставимо на деко.

Залишаємо ще на 15 хв, щоб булочки піднялись, після чого змащуємо жовтком і ставимо для випікання при температурі 180 градусів 20-25 хв.

Охолоджуємо. За бажанням можна посипати  цукровою пудрою. Смачного!

Раніше ПЛ писала про те, як смачно приготувати молоду картоплю.

Exit mobile version