Топ-9 мультфільмів для перегляду з дітьми, які навчають життєвим цінностям

Перегляд мультфільму у сімейному колі - це чудова ідея для вихідних.

Дитяча психологиня Таміла Джафарова склала добірку мультфільмів, які варто подивитись з дітьми. За словами експертки, батьки повинні бути поруч під час перегляду, а не використовувати мультфільми як засіб зайняти дітей.

Це дуже важливо, адже батьки допоможуть дітям зрозуміти емоції та ситуації, які зображені у мультфільмах.

Первая Лента ділиться списком мультфільмів для спільного перегляду з дітьми.

«Рататуй»

Глядачі познайомляться з маленьким щуром Реммі, який мріє стати шеф-кухарем. Ця історія навчає, що навіть найменший може досягти вершин, і надихає дітей вірити в себе та свої мрії. Крім того, мультфільм підкреслює важливість творчості та дружби.

Ratatouille (2007) Trailer #1 | Movieclips Classic Trailers

«Ріо»

Цей фільм показує важливість дружби, та спонукає до пригод та прийняття нових викликів. «Ріо» надихає дітей мріяти та вірити у свої сили і навчає, що усилля і відвага допомагають долати перешкоди.

Rio - Official Trailer | HQ

«Думками навиворіт»

Стрічка допомагає дітям зрозуміти свої емоції та їх приймати їх. Мультфільм показує, що всі емоції, навіть негативні, є важливими та природними, й допомогає дітям навчитися керувати ними.

Думками навиворіт (2015) - Українською мультфільм трейлер#2

«Лео»

Це історія про хамелеона Лео, яка навчить ваших дітей важливості дружби, взаємодопомоги та прийняття рішень у складних ситуаціях.

Лео | Український дубльований трейлер | Netflix

«Ліло і Стіч»

Мультфільм демонструє, що справжня дружба та любов можуть подолати будь-які труднощі та перешкоди. Навіть дивні істоти можуть мати велике серце.

Lilo & Stitch (2002) Trailer #1 | Movieclips Classic Trailers

«Душа»

Стрічка спонукає дітей до саморозвитку та навчає цінувати кожен момент життя. Справжня радість полягає не у результаті, а у відчутті задоволення від процесу.

Душа - офіційний трейлер (український)

«Удача»

Цей мультфільм показує, що кожна людина має свої унікальні здібності. Він навчає дітей вірити у власні сили та допомагати іншим.

Удача. Український трейлер. Мультфільм 2022 (Apple TV+)

«Нікчемний Я»

Ця історія про трансформацію лиходія Гру демонструє важливість доброти, дружби та прийняття інших такими, як вони є. Навіть найвідданіші злочинці можуть перейти на сторону світла.

Нікчемний Я / Despicable Me. Офіційний трейлер

«Спіріт»

Цей чуттєвий мультфільм від Disney показує боротьбу за свободу. він навчає, що коли ти дотримуєшся власних принципів і цінностей, навіть вороги будуть поважати тебе.

Spirit stallion Off The Cimaron Trailer

Перегляд цих мультфільмів всією сім’єю допоможе не лише весело провести час, але і навчити дітей важливих життєвих цінностей.

Раніше ПЛ писала про те, як вберегти життя і здоров’я дітей під час відпочинку в басейні.

Exit mobile version