Як приготувати варення з полуниці на сковороді

Існує чимало методів приготування джемів і варення, і всі вони мають свої особливості.

Первая Лента пропонує спробувати трішки пришвидшений рецепт та приготувати варення з полуниці на сковороді.

Підготовка

Для приготування варення вам знадобиться:

Спосіб приготування

Миємо полуниці і обриваємо з них хвостики. Розігріваємо сковорідку та виливаємо на неї 50 мл води. Викладаємо полуницю.

Додаємо на пательню цукор та ретельно все перемішуємо. Варимо 10 хвилин. Коли варення закипить, зменшуємо вогонь до середнього.

Додаємо лимонну кислоту, перемішуємо та варимо ще 20 хвилин до загусання. Якщо на поверхні з’являтиметься пінка, потрібно її знімати.

Готове варення розливаємо по стерилізованих банках і закручуємо кришками.

Раніше ПЛ писала про те, як приготувати смачний та корисний інста-сніданок.

Exit mobile version