Як приготувати смачні мережевні млинці на окропі, які не прилипатимуть до сковороди

Заварні млинці можуть здивувати будь-кого, хоч страва сама по собі проста.

Але, крім усього іншого, до головної переваги таких млинців можна віднести простоту приготування.

Вони точно не прилипнуть до сковороди і навіть перший млинець вийде гарним.

Рецептом смачних млинців на окропі ділиться Первая Лента.

Заварні млинці ще називають мереживними, за їх незвичайний вигляд.

Що потрібно для приготування:

Як приготувати

Збиваємо яйця, додаємо сіль. Коли суміш стане однорідною, не перестаючи збивати, тоненькою цівочкою вливаємо туди окріп. Щоб спростити процес, краще використовувати міксер.

Завдяки додаванню окропу, білок не згорнеться, а тісто добре розтікатиметься по сковороді, і млинці будуть рівномірно пропікатися.

Після того як яєчно-водяна суміш готова додаємо молоко, перемішуємо. Додаємо борошно та олію і знову все перемішуємо.

Смажити млинці потрібно на розігрітій сковороді.

Подавати до столу їх можна зі згущеним молоком, джемом, або начинивши їх грибами, кисломолочним сиром, шинкою і сиром, та чим завгодно!

Раніше ПЛ писала про те, як приготувати поживний та корисний сніданок.

Exit mobile version