Виправлення прикусу — кожне питання як маленька надія

Виправити прикус — що тут такого? Та й чи потрібно виправляти — кому він заважає, подумаєш? Такі питання можуть бути лише в голові людини, яка або взагалі не знайома з такою проблемою, або не спромоглася хоч трохи попрацювати і розібратися в ній. Але ж насправді, неправильний прикус — це не просто проблема, це, можна сказати, маленька трагедія затяжного характеру!

Уявіть собі мозоль на нозі. Не страшно, начебто, заживе. Але уявіть мозоль, який не загоюється ніколи. Мало того, мозоль, який змушує Вас ставити при ходьбі ногу трохи по-іншому, злегка криво, аби не було боляче ступати. Здогадайтеся, через рік-два до чого це призведе? У кращому випадку, до кривої ходи, в інших випадках — до сколіозу, плоскостопості, стирання суглобів, защемлення нервів. А всі ці наслідки, в свою чергу, стануть причиною інших, більш складних і помітних проблем. Але першопричиною всіх цих недуг був всього лише мозоль.

А тепер перенесемося від ніг вгору, до голови. Точніше — до щелепи. Якщо у людини є неправильний прикус, то він, з величезною часткою ймовірності, ніколи не заживе сам по собі. Точніше — не виправиться. Неправильний прикус потрібно виправляти! А якщо цього не зробити (подумаєш, всього лише прикус), то ось Вам перша черга можливих ускладнень і її можливі наслідки:

Подальший розвиток вже і описувати немає сенсу, бо як і вже згаданий сніжний ком, він може бути дуже багатогранним, але завжди неприємним. А почалося все з маленького «мозоля» — неправильного прикусу!

Виправлення неправильного прикусу

Можливо тому, люди, які зіткнулися з цим питанням що називається «віч-на-віч», риють землю під собою, аби тільки позбутися від цього неподобства. І їх численні спроби виправити, їх нескінченні пошуки рано чи пізно приводять їх в клініку ортогнатичної хірургії OrthoGo в Києві. Саме там, вони можуть не тільки поставити питання про свою проблему, а й отримати відповіді на най-най хвилюючі їх питання: чи можливо, як, скільки, чому, навіщо, коли … І читаючи кожне таке питання, бачиться за кожним з них край чи не остання надія. Надія позбутися обридлого «мозоля». Але найприємніше, що саме там, в клініці ортогнатичної хірургії OrthoGo, ці надії знаходять втілення!

Інформація взята зі сторінок сайту клініки OrthoGo: https://orthogo.com.ua/vio.

Exit mobile version